Zaproszenie na specjalizację
Zostań specjalistą w dziedzinie higieny zwierząt rzeźnych i żywności pochodzenia zwierzęcego!
Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW w Warszawie zaprasza na 14. edycję szkolenia specjalizacyjnego (nr 15).
Dlaczego warto?
• Zdobycie prestiżowego tytułu specjalisty.
• Poszerzenie wiedzy i kompetencji w kluczowej dziedzinie weterynarii.
• Lepsze perspektywy zawodowe i wyższe zarobki.
• Dostęp do najnowszej wiedzy i doświadczonych wykładowców.
• Praktyczne umiejętności w zakresie kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności.
W trakcie specjalizacji kładziemy szczególny nacisk na:
• Praktyczne umiejętności w zakresie wdrażania i audytowania systemu HACCP.
• Badanie mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego.
• Zasady postępowania kontrolnego i administracyjnego.
• Dobrostan zwierząt w rzeźni i transporcie.
Oprócz solidnej dawki wiedzy zapewniamy:
• Wygodną infrastrukturę dydaktyczną.
• 10% zniżkę na noclegi w Pokojach Gościnnych Ikar, SGGW
• Atrakcyjne zajęcia terenowe.
• Przyjazną atmosferę i integrację.
Zapisz się już dziś!
Specjalizacja nr 15
Terminy:
• Rekrutacja: do końca stycznia 2025 r.
• Rozpoczęcie: marzec 2025 r.
Kontakt:
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego tel. 510 084 088; 22 59 360 78
e-mail: sph@sggw.edu.pl
Szczegóły w zakładce „Konferencje, szkolenia, kursy i inne spotkania” na dole strony.