Śląska Izba Lekarsko-Weterynaryjna

NIP: 634-17-59-255
ING Bank Śląski 47 1050 1214 1000 0007 0006 0387

List otwarty pracowników IW

W załączeniu przedstawiamy List otwarty pracowników Inspekcji Weterynaryjnej, napisany wspólnymi siłami członków Forum IW. Pismo to trafić ma do strony rządowej, posłów, senatorów, mediów oraz wszędzie tam, gdzie nasz głos powinien być usłyszany. Apelujemy, aby w tym ciężkim dla nas okresie, związanym z ASF, wszyscy pracownicy Inspekcji zjednoczyli się i pokazali swoją solidarność w walce o godziwe wynagrodzenie i warunki pracy. Potrafiliśmy to już zrobić w przypadku wniosków. WALKA trwa. Dlatego załączamy również listę, na której prosimy zbierać podpisy, wśród wszystkich pracowników, którzy zgadzają się z tą inicjatywą i oczekują wzrostu wysokości pensji za swoją pracę w IW. Z związku ze zbliżającym się okresem rozpoczęcia realizacji dodatkowych kontroli bioasekuracji (01.04.2018 r.), prosimy o jak najszybsze zebranie podpisów oraz odesłanie zeskanowanej listy poparcia na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Inicjatorzy Akcji

list otwarty